Săptămîna trecută, în Guerrilla de Dimineață s-a vorbit despre începuturi, mai ales despre cele în carieră. Care a fost primul pas, când ai știut sigur ce vrei să faci? – a fost întrebarea la care am primit foarte multe mesaje, din care le-am ales, spre publicare, pe acestea trei:
- Din bucătăria unui apartament cu trei camere din București, transformând și schimbând rețetele mamei și, mai apoi, în bucătăria vaselor de croazieră transoceanice și a unor hoteluri de renume. Acum conduc bucătăria celui mai bun steakhouse din România și a unui lanț de fast-food. Îmi încep zilele de muncă cu voi și vă mulțumesc pentru vibe.
- Aveam 19 ani. Primul drum spre Aeroportul Otopeni. Nu ieșisem în viața mea spre partea de Nord a orașului. Compania TAROM făcea angajări pentru agenți de sol. Era 1998. Azi, 2018, sunt pilot în cadrul celui mai mare detașament al Companiei. Drumul a fost lung și plin de suișuri și coborâșuri (neavând sorginte cu pedigree); am trecut prin câteva poziții în Companie și am fost la un pas de a renunța de câteva ori; dar, azi, fac un lucru nenatural omului, zbor, și o fac cu pasiune și plăcere și fără a înceta să-mi spun în fiecare nouă zi că am cea mai mișto meserie din lume!
- Sunt avocat și am știut că vreau să fac asta din clasa a 7-a, când mă uitam la filmul „Liar Liar“ și am întrebat-o pe mama ce trebuie să fac pentru a fi avocat. Răspunsul ei a fost că trebuie să fac Dreptul. De atunci am știut ce trebuie să fac.