Balancing Act – Under The Table

Balancing Act este o trupă de alternative-rock, formată în Londra în 2021. Inițial trupa lua formă de duo, format din Kai Roberts și Jackson Couzens, care s-au cunoscut la facultate în Manchester și s-au hotărât să înceapă acest proiect, după ce au observat că au gusturi muzicale comune. La finalul facultății cei doi s-au mutat în Londra, unde au adăugat încă doi membri proiectului, și astfel, la finalul lui 2021, duo-ul s-a transformat în cvartet.

În 2022 au lansat EP-ul de debut, Malice In Tone, iar un an mai târziu, au plecat în primul lor turneu de promovare prin Marea Britanie, bifând mai multe cluburi precum Oslo Club din Londra, sau Deaf Institute din Manchester. Materialul a atras atenția mai multor critici, care au sus despre ei că ”sunt o adunătură de tineri gălăgioși, care realizează numai show-uri electrizante”. Astfel, mai multe piese de pe material au ajuns în rotația celor de la BBC Radio 1 și Radio 6.

Anul acesta au lansat o serie de single-uri, iar acum se pregătesc să lanseze cel de-al doilea EP. Anul viitor urmează să bifeze mai multe festivaluri, printre care și Tramlines Festival.

Cea mai nouă piesă a lor se numește Under The Table.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău