Julie – Tenebrist

Julie este o trupă de shoegaze formată în 2020, în Los Angeles, California. Trupa s-a format inițial prin 2019, la inițiativa solistei și a chitaristului, care s-au întâlnit la liceu, în Orange County, California. După câteva luni de repetiții, au mai adăugat un membru, iar de atunci activează drept trio. După absolvire, s-au mutat în Los Angeles, pentru a avea acces la scena muzicală de acolo. Totuși la venirea pandemiei, cei trei s-au închis în casă și s-au apucat să compună primele lor piese.

La finalul lui 2020, trupa a lansat câteva single-uri și au apucat să cânte în mai multe cluburi din localitate. Un an mai târziu, au lansat EP-ul de debut, pushing daisies, iar imediat după au plecat în primul lor turneu prin SUA, majoritatea show-urilor fiind sold-out.

Cei trei spun că printre influențele lor muzicale se numără trupe precum Nirvana, Sonic Youth, Swirlies sau My Bloody Valentine.

La începutul anului au semnat cu cei de la Atlantic Records, iar luna aceasta au lansat albumul de debut, my anti-aircraft friend. În prezent se află într-un turneu de promovare prin Europa.

Cea mai nouă piesă a lor se numește Tenebrist.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău