Dora Jar – No Way To Relax When You Are On Fire

Dora Jar sau pe numele ei din buletin Dora Jarkowski, este o artistă și o compozitoare născută în New York și crescută în California. Dora a cochetat cu muzica și teatrul încă de mică, datorită mamei sale, fostă actriță. În adolescență, nefiind foarte studioasă, și-a petrecut majoritatea timpului luând parte la producțiile teatrale ale liceului, iar după ore, se încuia în camera sa și cânta la chitară.

După absolvire, artista s-a mutat în Connecticut pentru facultate. Din cauza unui eveniment nefericit în familie, Dora a renunțat ulterior la facultate și s-a mutat din oraș în oraș o lungă perioadă din viața sa. Prin 2020, a ajuns în Londra, unde a început să lucreze intens la muzică, fiind hotărâtă să-și construiască o carieră în această direcție.

În 2021 a lansat EP-ul de debut, Digital Meadow, la care a colaborat cu artiști precum Solomonophonic, Felix Joseph, Ralph Castelli, Vron sau John DeBold. La scurt timp după lansare, artista a reușit să deschidă mai multe show-uri din turneul european din anul acela al trupei The Neighborhood.

În 2022 a semnat cu cei de la Island Records, iar în același an, a lansat cel de-al doilea EP, Comfortably In Pain. Tot atunci, a bifat festivalul The Great Escape, și a deschis turneul lui Billie Eilish.

Anul acesta a lansat albumul de debut, No Way To Relax When You Are On Fire, iar cea mai recentă piesă a ei poartă chiar numele materialului.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău