flowerovlove – erase u

flowerovlove, sau după numele ei din buletin, Joyce Cisse, este o artistă născută și crescută în sudul Londrei. Joyce și-a început activitatea muzicală pe la 13 ani, după ce fratele ei a încurajat-o să-și exprime sentimentele prin intermediul scrisului. Artista a fost mereu pasionată de artă, ea fiind model de la vârsta de 6 ani, însă după aproape 10 ani în industrie, a realizat că muzica este adevărata ei chemare. Așa că prin ianuarie 2020, s-a închis în casă și s-a apucat de compus.

Prin vara lui 2020, la doar 16 ani, a lansat primul ei single, Season Clipped, piesă înregistrată și compusă chiar în dormitorul ei, și co-produsă de fratele său. Un an mai târziu, a lansat și EP-ul de debut, Think Flower, iar imediat după lansare a plecat într-un mini-turneu de promovare prin Marea Britanie.

În 2022 a lansat și EP-ul cu nr. 2, A Mosh Pit In The Clouds, material ce a atras atenția mai multor critici britanici. Publicațiile au spus despre ea că ”a furat inimile generației z prin versurile ei sensibile și energia ei pozitivă”.

În prezent lucrează la materialul de debut. Cea mai nouă piesă a ei se numește erase u.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău