The Criticals – Adoringly Drunk

The Criticals este un duo de rock alternativ formată în 2018, în Nashville, Tennessee. Trupa este formată din doi prieteni din copilărie, Parker Forbes și Cole Shugart, care și-au propus încă de mici să ajungă să cânte pe scenele marilor festivaluri din SUA. De-a lungul anilor, cei doi au făcut parte din mai multe trupe, alături de colegii de generală și liceu, cântând în orice loc, de la garaje/beciuri cu doar 5-10 prieteni prezenți, la zile de naștere. După absolvire au format acest proiect, fiind hotărâți să continue cu muzica.

În 2019 au lansat EP-ul de debut, Mimosa Hygienem, iar la scurt timp au plecat într-un mini turneu de promovare prin SUA. Materialul a ajuns la urechile publicațiilor americane, care au spus despre ei că ”sunt un duo gălăgios și efervescent, care nu au nevoie de mai mulți membrii ca să cânte muzică rock autentică”. La finalul anului, duo-ul a semnat cu cei de la Fantasy Records.

În lockdown, cei doi s-au concentrat pe compus, iar în octombrie 2020, au lansat cel de-al doilea EP, Sour Grapes. Printre influențele lor muzicale se numără artiști precum David Bowie, The Stones, The Kinks, The 1975 sau The Strokes.

În prezent au lansat EP-ul cu numărul trei, iar acum lucrează la albumul de debut. Cea mai nouă piesă se numește Adoringly Drunk.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău