Chloe Slater – Tiny Screens

Chloe Slater este o artistă născută și crescută în Bournemouth, Anglia. Chloe a început să scrie primele versuri la vârsta de 13 ani, iar tot atunci, participa la diferite concursuri de talente din cadrul școlii sale. După absolvirea liceului, Chloe s-a mutat în Manchester, pentru a avea acces la scena muzicală de acolo. Astfel, timp de un an de zile, artista a fost prezentă la majoritatea evenimentelor de tip open-mic din localitate.

În 2023 și-a deschis un cont de TikTok, unde a început să-și urce primele piese originale. Primul ei single, Sinking Feeling!, a devenit viral pe platformă și astfel, a stârnit numai reacții pozitive din partea criticilor. La finalul anului, Chloe a semnat cu cei de la AWAL Records.

Anul acesta a lansat EP-ul de debut, You Can’t Put A Price On Fun, iar imediat după lansare a plecat în primul său turneu prin Marea Britanie, cântând în deschiderea turneului european al celor de la Kings Of Leon, dar și pe scena BBC Introducing la Glastonbury 2024, plus la festivalul The Great Escape.

Versurile artistei vor să scoată în evidență problemele de natură politică cu care se confruntă generația z, in perioada post-brexit.

În prezent se pregătește să lanseze cel de-al doilea EP. Cea mai nouă piesă a ei se numește Tiny Screens.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău