Georgiana Bujor – Acasă

Georgiana Bujor este o artistă independentă, născută și crescută în Brăila. Georgiana și-a început activitatea muzicală încă de mică, urmând cursurile unei școali de canto și muzică ușoară din localitate. După absolvire, aceasta a reușit să cânte pe la mici evenimente locale, însă nimic mai mult. După o perioadă, Georgiana s-a relocat în Brașov și s-a hotărât să pună muzica în cui, concentrându-se mai mult pe compus versuri. Astfel a dezvoltat o pasiune pentru poezie.

La începutul lui 2023, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus din București, a lansat primul său volum de poezie, intitulat Câmpul plâns al vieții. Acest moment i-a marcat cariera artistei și a împins-o să se întoarcă la muzică, după aproape 10 ani de pauză. În iulie 2023 a lansat pe conturile ei de YouTube și Spotify un cover-tribut al melodiei Omul Sufletului Meu, adus Mădălinei Manole. 

Anul acesta s-a închis în studio și s-a apucat să lucreze la un material de debut. Acest material este realizat în colaborare cu chitaristul și producătorul brașovean Robert Watzatka și combină elemente de pop, jazz și folk.

Printre influențele ei muzicale se numără artiști precum Ana Coman, Mădălina Pavăl, Dalma Kovacs, Rana, Urma, Laura Dinu și Andra Andriucă.

Cea mai nouă piesă a artistei, este  chiar single-ul de debut, și se numește Acasă.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău