Mad Tsai – teenage nightmare

Mad Tsai, sau după numele său din buletin, Madison Tsai, este un artist și un compozitor, născut și crescut în Hudson Beach, Florida. Artistul și-a început activitatea muzicală pe la 13 ani, când a început să scrie primele versuri. Tot atunci a început să participe la spectacole de talente din localitate, a intrat în fanfara și corul scolii sale, iar în liceu a învățat să cânte la ukulele. De-a lungul timpului, Madison a menționat că s-a folosit de scris pentru a depăși momentele dificile din viața sa, scrisul ajutându-l să se echilibreze din punct de vedere emoțional, mai ales în adolescență.

Prin 2020, și-a creat un cont de TikTok, unde a început să urce bucăți din piesele lui originale. Unele videoclipuri au devenit virale, și astfel, artistul a acumulat peste 2 milioane de urmăritori pe platformă, generându-i stream-uri multiple pe Spotify și YouTube.

În 2022 a lansat EP-ul de debut, homecoming!, ce a atras atenția mai multor publicații americane. Tot în 2022, a deschis mai multe show-uri din cadrul turneului artistei Lyn Lapid, The Outsider Tour. Criticii au spus despre el următoarele ”chiar dacă Madison a devenit cunoscut prin intermediul TikTok-ului, vulnerabilitatea versurilor, combinate cu încrederea de sine specifică generației sale, sunt elementele care îl fac autentic și îl distinge de restul pseudo-artiștilor de pe platformă”.

Printre influențele lui muzicale, Madison a menționat artiști precum Troye Sivan, Taylor Swift, Lorde, Conan Gray, Halsey sau Marina and the Diamonds.

Anul acesta a lansat albumul de debut, teenage nightmare, iar acum se află într-un mini-turneu prin SUA. Cea mai nouă piesă a lui poartă chiar numele albumului, teenage nightmare.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău