Magnolia Park, Kayzo & Ethan Ross – Oblivion Eyes

Magnolia Park este o trupă de pop-punk, formată în 2018, în Orlando, Florida. Trupa s-a format la inițiativa vocalistului și a chitaristului, Joshua și Joe, care s-au împrietenit datorită pasiunii comune față de muzica punk și emo. Inițial, proiectul acesta le servea drept hobby, însă după câteva luni de jam-session-uri în beciul lui Joe, cei doi au mai adus alți trei membrii și astfel s-a născut cvintetul Magnolia Park.

În pandemie, în 2020, cei cinci au lansat EP-ul de debut, Vacant, care a atras atenția mai multor critici. La scurt timp după, au plecat într-un prim turneu prin SUA, deschizând concertele trupelor Simple Plan și Sum41. Un an mai târziu, trupa a semnat cu cei de la Epitaph Records.

În 2022, trupa și-a creat un cont de TikTok, unde au început să urce videoclipuri cu piese nelansate. Câteva clip-uri au devenit virale, iar la finalul anului, au lansat albumul de debut, Baku’s Revenge.

Printre influențele lor se numără trupe precum Panic! At the Disco, Linkin Park, Paramore, Gym Class Heroes.

În prezent lucrează la al doilea album. Cea mai nouă piesă a lor se numește Oblivion Eyes, și este o colaborare cu artiștii Kayzo & Ethan Ross.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău