Ești ceea ce mănânci, dar mai ales ceea ce gătești cu plăcere.
Împreună cu GRUNDIG, facem de-o carte de bucate chiar aici, pe site-ul Radio Guerrilla. Așa că așteptăm rețeta ta preferată de gătit la cuptor, cu tot cu o fotografie care sa ne facă poftă, la adresa statmajor@guerrillaradio.ro și poți câștiga un super-cuptor încorporabil multifuncțional cu tehnologia HotAero Pro de la Grundig, premiat laIF Awards in 2021 pentru design.
Da, vrem să ne spuneți și cum faceți această reteță, care sunt pașii, dar mai ales vrem să aflăm povestea din spatele rețetei. De ce e ea preferata voastră, ce vă leagă de ea? Cum e procesul de preparare, ce dificultăți întâmpinați, cine vă este sous-chef în bucătărie?
Publicăm toate rețetele primite și, pe 4 noiembrie, adică vinerea viitoare, alegem câștigătorul. Cea mai frumoasă și inspirațională rețetă și poveste îi aduce autorului un cuptor încorporabil multifuncțional GRUNDIG cu tehnologia HotAeroPro, în valoare de peste 1000 de Eur.
O găină bronzată, în mijlocul lui noiembrie… cum vine asta, Ada?
***
Împărtășesc cu voi o rețetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Sincer vă spun, găina lăsată la bronzat pe stică o să vă umple casa cu un miros divin și o să vă dea o mare satisfacție când cei de la masă o să vă mai ceară o porție 😊
Se pun ierburi aromatice în sticlă și se umple cu apă 70%. După ce proțăpim găina pe stică o așezăm simadicos în mijlocui tăvii și adăugăm legumele frumos tăiate, asezonate cu bucățele de unt, sare, piper și stropite cu berea arămie.
După ce ne asigurăm că găina durdulie are loc in cuptorul preîncălzit la 130 de grade, o lasăm la bronzat aproximativ 3 ore.
Preparatul este minunat pentru serile în care te trezești cu prietenii la ușă, te întinzi la povești și la final mănânci ceva delicios.
Vă doresc să mâncați mereu bunătăți împreună cu oameni frumoși!
Cu multă dragoste, Adriana