Marché de NOËL a apărut în 2009 și a devenit de-a lungul celor unsprezece ani de existență unul dintre cele mai cunoscute târguri de Crăciun dedicate cadourilor de designer. În timp, evenimentul și-a câștigat reputația de cel mai selectiv și autentic târg de cadouri de design din perioada sărbătorilor de iarnă.
An de an, târgul este însoțit și de o ediție Pop-Up, anul acesta desfășurată în conformitate cu normele în vigoare, sub formă de expoziție cu vânzare la Cărturești Verona. Alături de super-Noël, creatorii de daruri așteaptă colindători și cumpărători cu dorința de a oferi mai departe un strop de voie bună.
▐ Până pe 24 decembrie, inclusiv▐
✦ Cărturești Verona, Str. Pictor Arthur Verona 15, București ✦
▐ Între orele 10:00 – 21:00▐
„A avea nas pentru cadouri” este o super-putere care scutește timp, tracasare, anxietate de tip „habar n-am ce să cumpăr de Crăciun” și – da! – te ferește de kitsch.
Șapte designeri români atent selectați, într-o librărie de poveste, la Cărturești Verona, te așteaptă până pe 24 decembrie. Obiectele-cadou se pot achiziționa chiar din librărie, deci tot ce trebuie să faci e să îți iei #NasulPentruCadouri la tine.
DESIGNERI la Pop-Up NOËL 2020
Poster Ceramics este partea de meșteșug a biroului de arhitectură Poster, fondat de arhitecții Irina Meliță & Ștefan Simion, în 2007. Cu o pasiune pentru spațiu, materialitate, formă și culoare, cei doi arhitecți vădceramica ca fiind materialul care ne permite să aducem aceste căutări la o scară mai mică decât cea a arhitecturii.
MAFIA – un joc de cărţi despre criminali şi cetăţeni de treabă şi despre cum încearcă să se elimine unii pe ceilalţi.
Wow Flowers este un mic atelier de creație florală, fondat de Cornelia Leustean, pentru care procesul creativ și emoția oferită de produsul finit sunt cele mai importante.
Automatonia este cu și despre sculpturi în lemn.
Blanka Ayo – Art Toys sau Urban Toys create de Ely Hîrtopanu cu tehnica sculpey – o pastă de modelaj polimerică translucidă, uşor de modelat, ce se întăreste prin coacere în cuptor.
Cleopatra Cosulet folosește tehnici și materiale diverse în creațiile ei, luând expresia concretă a unui gând fugar și transformând-o într-o conexiune intimă cu purtătorul.
LIA provine din grecescul „Angelia” care înseamnă inspirație nelimitată, fiind totodată un acronim din Liquid, Inspiration and Authentic. Marca este o declarație de încredere, care se manifestă prin design-uri inovatoare, croieli unice și materiale de mătase și piele de înaltă calitate.