Ești ceea ce mănânci, dar mai ales ceea ce gătești cu plăcere.
Împreună cu GRUNDIG, facem de-o carte de bucate chiar aici, pe site-ul Radio Guerrilla. Așa că așteptăm rețeta ta preferată de gătit la cuptor, cu tot cu o fotografie care sa ne facă poftă, la adresa statmajor@guerrillaradio.ro și poți câștiga un super-cuptor încorporabil multifuncțional cu tehnologia HotAero Pro de la Grundig, premiat laIF Awards in 2021 pentru design.
Da, vrem să ne spuneți și cum faceți această reteță, care sunt pașii, dar mai ales vrem să aflăm povestea din spatele rețetei. De ce e ea preferata voastră, ce vă leagă de ea? Cum e procesul de preparare, ce dificultăți întâmpinați, cine vă este sous-chef în bucătărie?
Publicăm toate rețetele primite și, pe 4 noiembrie, adică vinerea viitoare, alegem câștigătorul. Cea mai frumoasă și inspirațională rețetă și poveste îi aduce autorului un cuptor încorporabil multifuncțional GRUNDIG cu tehnologia HotAeroPro, în valoare de peste 1000 de Eur.
Antonela ne-a trimis rețeta ei preferată, chiar mai jos.
***
Rețeta pe care o ador și despre care îmi place să vorbesc este una divină și anume cea de tartă cu dovleac copt aromatizat cu scorțișoară, putin ghimbir proaspăt, cuișoare și nucșoară, care are în compoziție și lapte condensat. Tarta are o crustă crocantă iar compoziția de dovleac este o explozie de arome care îți aduce toată frumusețea toamnei în cerul gurii. Opțional, deasupra tartei punem frumușel și un sos de caramel ca poezia să fie și mai frumoasă. De obicei optez și pentru sosul de caramel.
Aceasta tartă a fost creată în urma îmbinării unor idei de pe internet și am făcut-o pt prima oară acum 3 ani, când aveam un mood extraordinar de gătit.
Pun și un printscreen de pe pagina mea de Instagram, ca să nu spuneți că mint. 😜