Unde încarci un scuter electric dacă locuieşti la bloc? Pentru că nu îl poţi lua în apartament cu tine, trebuie să găseşti o priză în afara locuinţei, la care să îl conectezi. Un antreprenor a găsit o soluţie care te scapă de această grijă. Dan Bondoc, fondatorul magazinului online electricisbetter.ro a devenit #GAMECHANGER-ul săptămânii a treisprezecea din campania cu acelaşi nume organizată de Radio Guerrilla și Telekom Romania pentru că le propune clienților săi vehicule ecologice, silențioase, cu baterii care pot fi detaşate şi încărcate în apartament, casă sau birou. Electricisbetter.ro este un magazin care distribuie în România scutere 100% electrice, dar și trotinete electrice pentru uz personal.
#GAMECHANGERS este o campanie Radio Guerrilla, organizată în parteneriat cu Telekom România, în cadrul căreia căutăm antreprenorii care fac lucrurile diferit și inovator și care pot aduce plus valoare în antreprenoriatul românesc.
#GAMECHANGER 13 – Scuterele electrice care se încarcă în casă
Dan Bondoc a fost până în februarie angajat al mai multor magazine cu articole sportive unde a ocupat diverse poziţii de management. Anul acesta a lansat un magazin de scutere electrice numit electricisbetter.ro unde comercializează scutere şi trotinete electrice ale căror baterii pot fi detaşate şi încărcate la priză. De ce este acest business diferit de cele din aceeaşi industrie? Pentru că ajută bucureștenii, în primă fază, să treacă peste o problemă: unde încarci un scuter dacă stai la bloc?
“Eu am pornit de la ideea în care bucureștenii stau la bloc și au nevoie de un vehicul pe care să-l lase în fața blocului nu înăuntru. Atunci își cumpără un scuter pe care-l încarcă în casă luând bateria cu el. Bateria se pune în 7 secunde. Se încarcă între 3 și 6 ore. Autonomia este de la 70 de kilometri în sus“, a explicat Dan la Guerrilla de Dimineață cu Dobro, Gilda și Matei.
Practic, șoferii pot să scoată bateria din locașul ei special, să o ducă în casă (nici măcar nu e grea) și să o încarce în suportul special, de la o priză obișnuită. Astfel, poți să lași scuterul în fața blocului și apoi să ai 70 de kilometri autonomie, mai mult decât suficient pentru transportul spre muncă, de exemplu.
În plus, Dan a adus în premieră națională anumite modele de scutere și trotinete. Pentru că promovează o metodă de transport diferită, care protejează mediul înconjurător și pentru că îi ajută chiar și pe cei care nu credeau vreodată că vor putea să aibă un scuter electric pentru că nu aveau acces la o metodă de încărcare facilă, Dan Bondoc este #GAMECHANGER.
Mai jos, interviul cu Dan în cadrul emisiunii Game Changers la Radio Guerrilla.
—
Ascultă Guerrilla de Dimineață pentru a intra în direct cu Dobro, Gilda și Matei, iar povestea ta poate ajunge în cartea #GAMECHANGERS în business-ul românesc, care va include cele mai interesante povești ale antreprenorilor care schimbă lucrurile. Tot ce trebuie să faci este să suni și să ne convingi că ai o afacere unică în domeniul tău și ca ești #GAMECHANGER în business.
În cazul în care nu ai reușit să prinzi linia de intrare în direct, ne poți trimite povestea ta pe gamechangers@guerrillaradio.ro.