Ca și mâncare, îmi plac foarte mult burgării. Decât să mănânc mititei, sărmăluțe, foie gras sau sushi, eu prefer să mănânc burgări. Burgări decât din carne de vită, ăștia îmi plac mie. Oaia nu-mi place, și n-are legătură că vizavi de oaie a tot vorbit ministrul ăla haios, Petre Daea, care multă lume îl place cînd aberează. Nici porcul nu-mi place. Porcii sunt porci, n-ai cum să-i schimbi la gust. Vizavi de blocul meu e o locație unde se fac tot felul de porcării, senvișuri, șaorme, draci, laci. Nu mă interesează.
Ca și cel mai bun prieten al meu, Sebi, mie, ca și gust, îmi place decât vita. Vita e altceva decât porcul, altceva decât puiul, altceva decât sushi. Prietena mea mă înnebunește cu sushi, dar o dată s-a înnecat cu o bucată din aia, de a trebuit să o iau în brațe în mijlocul restaurantului, să o strâng și să o ridic puțin ca să îi iasă sushiul de pe trahee. I s-a desfăcut sutienul și i-a ieșit un sân afară din bluză, dar măcar n-a murit. S-a uitat lumea la noi ca la urs. Vroiam să-i zic că eu nu m-am înnecat niciodată cu vită, dar nu era momentul. Ca și iubit al ei, riscam să o supăr. Dar ea tot nu a renunțat la sushi. Habar n-am cum poate să mănânce pește crud învelit în prapur din ăla de alge. E ca și cum aș mânca eu, ca și fel preferat de mâncare, vită crudă învelită în hârtie creponată!
Iulian Tănase